Càsting a Canet de Mar per a participar en una sèrie

Noticia.

Càsting a Canet de Mar per a participar en la sèrie “Los Herederos de la tierra”

La productora DIAGONAL TV està preparant la seva propera producció d’una sèrie medieval ambientada a finals del s.XIV i començaments del s.XV, i que es rodarà el gener de 2021 a Canet de Mar.

‘Los Herederos de la Tierra’ és la segona part de l’exitosa adaptació per a la televisió del llibre d’Ildefonso Falcones ‘La Catedral del Mar’ i estarà ambientada en l’època medieval. Concretament, entre finals del segle XIV i començaments del segle XV.

Tots aquells interessats que siguin de Canet de Mar i rodalia, es poden presentar a La Masoveria el dia 14 de desembre de 2020, en horari de 9-13 h i de 15-20 h.

IMPORTANT CAL RESERVAR CITA PRÈVIA EN AQUEST ENLLAÇ: https://www.inscribirme.com/castingpresencialcanetdemar

Cal venir amb el DNI, Número d’afiliació a la Seguretat social (treballador), Núm. de CC amb IBAN, i un bolígraf per a omplir la fitxa.

PERFILS REQUERITS:

  • HOMES I DONES DE 25 A 65 ANYS
  • CABELLS LLARGS I SEMILLARGS
  • HOMES AMB BARBA I/O DISPOSATS A DEIXAR-LA.

*NO S’ACCEPTEN: CABELLS TENYITS, RAPATS o TALLS MODERNS.
*NO TATTOOS, NI PIERCINGS VISIBLES (no funciona tapar amb maquillatge)

Els interessats han de disposar de papers en regla per a treballar, ja que es dóna d’alta a la seguretat social. La feina és remunerada. També ens poden seguir a Facebook i Instagram a on comuniquem informació respecte a la producció.

El càsting presencial està previst amb totes les mesures de seguretat i seguint els protocols COVID. TOTHOM HI HA D’ASSISTIR AMB MASCARETA. Grups reduïts de persones que ompliran una fitxa amb les seves dades personals per a formar part de la base de dades de la producció. També se’ls hi farà una fotografia al moment.

*si us plau, abstenir-se si no es compleix amb el perfil requerit.