Selftape, la nova sèrie original de Filmin, roda a Mataró.

Noticia. Rodatges

Selftape, és la nova sèrie produïda per Filmax que compta amb el segell de Filmin Original, que després de l’èxit de Doctor Portuondo, estrenarà la segona ficció espanyola a la plataforma. Les germanes i actrius Joana i Mireia Vilapuig interpreten les protagonistes en una història amb tints autobiogràfics que dirigeix ​​Bàrbara Farré.

Una sèrie que es compon de sis capitols de 30 minuts rodada en diversos idiomes (principalment en català i espanyol) i coescrita per les mateixes germanes Vilapuig juntament amb Ivan Mercadé (Tots Mienten, Cites), Carlos Robisco i Clara Esparrach. Un projecte liderat per Mercadé i les germanes Vilapuig també en la producció executiva, al costat de Pau Freixas (Tots Menteixen, Dies de Nadal, Polseres vermelles), Carlos Fernández i Laura Fernández Brites.

Filmax i Filmin aposten pel personalíssim projecte de les germanes Joana i Mireia Vilapuig, de 27 i 25 anys, actrius que van conèixer l’èxit gràcies a la sèrie Polseres vermelles (Polseres vermelles) fa una dècada. Joana Vilapuig, a més, ha treballat en pel·lícules com Palmeres a la neu o El lloc d’Otto, mentre que Mireia ha aparegut en sèries com Nit i dia i El innocente.

Selftape és una ficció de tints autobiogràfics sobre dues actrius que van descobrir el fervor dels fans sent nenes i que ara, a la vintena, busquen el seu lloc a la indústria audiovisual i a la vida, enmig d’un context incert en tots els sentits. Els sis capitols han estat dirigits per Bàrbara Farré, guanyadora de diversos premis amb el curt L’última verge i realitzadora de videoclips com F*cking Money Man, de Rosalia, o El llampec, d’Amaia.

Farré Va néixer a Barcelona el 1994. Va guanyar el Gaudí al Millor Curtmetratge amb «L’útima verge» (2017), el seu treball de final de carrera a l’ESCAC. Ha dirigit videoclips per a artistes com Rosalía, Amaia i Bad Gyal, així com alguns episodis de la sèrie «Totes les vegades que ens enamorem».

Selftape és una producció de Filmax que compta amb el segell Filmin Original, la participació de Radiotelevisió Espanyola i el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC). S’estrenarà a Filmin durant el primer trimestre del 2023.

Sinopsi de Selftape

Van començar a treballar d’actrius sent nenes, van viure un boom fanàtic durant la seva adolescència i ara, a la vintena, segueixen lluitant pel que creien que era el seu somni. Elles són la Joana i la Mireia, dues germanes que intenten encaixar el seu passat en un present incert.