S’estrena als cinemes “Gente que viene y Bah”, una pel·lícula rodada majoritàriament al Maresme

Noticia.

Avui, divendres, 18 de gener, s’estrena la pel·lícula “Gente que viene y Bah“, dirigida per Patrícia Font i protagonitzada per  Clara Lago, Alexandra Jiménez,  Álex García, Carmen Maura, Carlos Cuevas i Fernando Guallar, entre d’altres. El film és una adaptació del best-seller de Laura Norton.
Patrícia Font, premi Goya al millor curtmetratge de ficció l’any 2015, és una de les directores de la nova sèrie que prepara TV3, “Les de l’hoquei” (títol provisional).

Sinopsi
La vida de la Bea (Clara Lago), una jove arquitecta, fa un gir quan el seu xicot, amb qui anava a casar-se i hi compartia la feina, ha lligat amb una famosa presentadora. Així és com perd el xicot i la feina el mateix dia. Amb aquest desastre, la Bea no té cap més remei que tornar al poble on va néixer. Aquí, l’espera un futur incert, una família peculiar i un veí misteriós i atractiu que capgirarà la seva vida.
“Gente que viene y Bah” és una història que barreja la comèdia i el drama amb seqüències molt emotives que no perden mai el sentit de l’humor.

Fitxa tècnica
Direcció: Patrícia Font
Guió: Carlos Montero i Darío Madrona
Direcció de fotografia: David Valdepérez
Música: Arnau Bataller

“Gente que viene y Bah” és una pel·lícula de Zeta Cinema i Atresmedia Cine, amb la participació de TV3 i de Netflix.