La sèrie de Netflix ‘El cuerpo en llamas’, també visita El Maresme

Noticia. Rodatges

Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez seran els protagonistes d”El cuerpo en llamas’, producció d’Arcadia Motion Pictures per al catàleg de sèries de Netflix que va començar a rodar-se el 19 de setembre a Barcelona i es desenvoluparà durant diverses setmanes a altres municipis de la província .

La minisèrie estarà inspirada en fets reals, prenent com a partida l’aparició el 2017 del cadàver calcinat d’un home al pantà de Foix, a la província de Barcelona. La investigació de l’homicidi va treure a la llum una xarxa de relacions tòxiques, enganys, escàndols sexuals i violència entre diversos agents policials de la ciutat.

Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez interpreten Rosa i Albert, els dos agents de policia protagonistes d’aquesta història que estaran acompanyats per les actuacions de José Manuel Poga (‘La casa de paper’), Isak Férriz (‘Bajocero’) i Eva Llorach ( ‘Qui et cantarà’) entre d’altres.

Jorge Torregrossa, un dels responsables de ‘Fariña’ i ‘Intimidad’, exerceix de productor executiu i dirigeix ​​’El cuerpo en llamas’ al costat de Laura Mañá (‘Un nuvi per a la meva dona’), que està escrita per Laura Sarmiento (‘ Intimitat’, ‘Escorxador’).

Sinopsi

“Maig del 2017. El cadàver d’un home apareix calcinat a l’interior d’un cotxe al pantà de Foix, a Barcelona”, explica la sinopsi oficial. “Es tracta de Pedro (Poga), un agent policial. El succés desperta ràpidament l’interès de l’opinió pública, i a mesura que la investigació avança va revelant una xarxa de relacions tòxiques, enganys, violència i escàndols sexuals que involucren Pedro i dos dels seus companys policies: la seva parella Rosa (Corberó) i l’exnòvio d’aquesta, Albert (Gutiérrez)”.