S’estrena la sèrie Las invisibles

Noticia. Estrena

La plataforma SkyShowtime acaba d’estrenar Las invisibles, una sèrie creada per Héctor Lozano (Merlí: Sapere Aude), dirigida per Menna Fité i protagonitzada per Lolita Flores, María Pujalte, Yoshira Escárrega, Paula del Río, Paula Mirá, Yaël Belicha i Elena Irureta.

Protagonitzada per Lolita Flores, Maria Pujalte, Yoshira Escárrega, Paula del Río, Paula Mirá, Yaël Belicha i Elena Irureta, Las Invisibles gira al voltant d’un grup de cambreres de pis que netegen les habitacions d’un hotel de luxe a la Mediterrània, mentre intenten reestructurar les pròpies vides. La història retrata la realitat d’unes dones que lluiten per guanyar-se la vida, però que sempre tenen un moment per somriure. Aquesta commovedora sèrie, composta per vuit episodis, ofereix una gran dosi d’optimisme, en un món on conflueixen els petits plaers de la vida i la capacitat de superació, la dignitat, l’amor i el somni musical.

El nou SkyShowtime Original, compost per 8 episodis, arribarà a la plataforma amb un episodi disponible al seu llançament, i nous episodis cada dilluns.

Les Invisibles està produïda per Morena Films i Paramount, creada per Héctor Lozano (Merlí: Sapere Aude), dirigida per Menna Fité (Elit, Merlí: Sapere Aude), i té com a productor executiu Pedro Uriol (Bajocero, La Chica Invisible).